Petice ke stažení – Zachraňte Písnici

V reakci na obrovskou vlnu zájmu o podpis petice na informačním shromáždění zveřejňujeme podpisové archy i v elektronické podobě. Pokud chcete ještě naší věci pomoci, archy si vytiskněte a získejte další podpisy!

Relevance výzvy v petici stále trvá, státní orgány ještě stále mohou podniknout kroky, kterými nám pomohou (v tuto chvíli především připojení se k žalobě).

03052017 Prezident ČR Petice Prvni Strana

03052017 Prezident ČR Petice Arch  (<— prosíme podepisovat pouze tyto archy)

Podepsané archy prosíme doručte/doneste paní Magdaleně Vlkové, ul. Mezi Domy 368, na sídlišti Písnice. Jiná domluva možná na čísle 608 136 523.

7 Comments Add yours

  1. Magdalena Vlková says:

    Přátelé Písnice,
    prosím konejte rychle, protože poslední možnost jak petici doručit, aby ji pan prezident dostal a mohl něco podniknout, je příští týden. Pak bude opět pryč.
    Bojím se psát podrobnosti, protože náš web je bedlivě sledován, ale můžete být ujištěni, že se petice dostane, kam má!
    Děkuji a nevzdávejte se. Zákony se mění, ale nespravedlnost zůstává nespravedlností!
    M.Vlková

    Like

    1. Magdalena Vlková says:

      Ještě bych chtěla dodat, že kdo nemá možnost podpisové archy vytisknout, může si pro ně ke mně přijít. Budu tisknout do poslední kapičky barvy!
      M.V.

      Like

  2. P. Kuželka says:

    Dobrý den,
    zatím jen urážíte budoucího vlastníka bytů. A ten to vrátí všem, tedy i těm, kdo s Iniciativou nechtějí mít nic společného. Skutečně si myslíte, že M. Zeman může zasahovat do obchodních vztahů dvou společností? Obchod proběhl dle zákona a akcionáři Čezu ho schválili. Skutečně nevidím žádnou možnost pro pana Zemana. Ale může se tím zviditelnit.
    Soud na základě podané žaloby také nevydal předběžné opatření, takže jak chcete vše zvrátit nechápu. Hledal bych spíše trvalou shodu a dohodu s vlastníkem bytů. Určitě je mezi nájemníky víc takových, kdo respektují nabyté vlastnictví dle zákona a chtějí se s CIB domluvit a společně fungovat. Pokud CIB toto sleduje, Iniciativa není 100% nájemníků,

    Like

  3. Magdalena Vlková says:

    Pane Kuželko,
    oceňuji, že se nad svůj názor dokážete podepsat. Jinak se bohužel ve svém příspěvku dopouštíte řady omylů, např.:
    Akcionáři ČEZu, respektive valná hromada jako nejvyšší orgán, obchod neschválili, ač se ČEZ jejich míněním pořád zaklíná. Šlo pouze rozhodnutí managementu, schválené dozorčí radou…
    Soud teprve o vydání předběžného opatření bude rozhodovat…
    Potenciálního vlastníka neurážíme, pouze citujeme sdělovací prostředky, popř. obchodní rejstříky…
    Iniciativa ovšem opravdu nesdružuje 100% nájemníků, o Vás už třeba víme, že k ní nepatříte.
    Já se k ní naopak hrdě hlásím a jsem velmi vděčna těm čtyřem statečným a spravedlivě rozhořčeným nájemníkům, kteří vše téměř před rokem rozhýbali a umožnili nám všem dát najevo svůj nesouhlas s přinejmenším neetickým chováním sociálně odpovědné firmy ke svým dlouholetým nájemníkům, často bývalým pracovníkům této firmy!
    Měla bych toho na srdci mnohem víc, ale bohužel musím ještě zkoušet psát všem, o nichž si myslím, že nám mohou pomoci.
    Magdalena Vlková

    Like

    1. Tomas Menz says:

      Dobrý den, Magdaleno, chtěl bych Vam podekovat za Vasi snahu a za vse co delate. Bohuzel nekteri lide nemaji predstavu jak funguji obchodni spolecnosti a ani nevi co je nejvyssi organ spolecnosti. Rovnez nevedi jak funguji soudy. Takovychto lidi co nic nedelaji a jenom kritizuji, kdyz se nekdo snazi si opravdu nevsimejte. Drzim palce.

      Like

  4. Magdalena Vlková says:

    Tomáši,
    děkujeme.
    Za ten rok někteří kolegové udělali neuvěřitelný kus práce, získali mnoho informací, vydali spousty vlastních peněz, věnovali kauze většinu volného času…
    Samozřejmě stále věříme, že vše se ještě v dobré obrátí, a činíme pro to možné i nemožné. Myslím, že nás všechny žene vědomí, že přece taková nespravedlnost, jaká je páchána na Písnických, nemůže projít.
    Jen nechápu, proč se někteří lidé vůbec nechtějí zapojit a jakýmkoli způsobem pomoci. Vždyť poraženeckými řečmi se nikdy ničeho nedosáhlo.
    M.V.

    Like

  5. Magdalena Vlková says:

    Vážení sousedé,
    pokud máte ještě někdo u sebe podepsané petiční archy, prosím doručte mi je do pondělí do 13.00 nebo pak nejpozději do středy.
    Děkuji.
    Magdalena Vlková

    Like

Leave a comment